Autor: Beta, Voice

Novi Sad
27.05.2018.
12:07 > 12:08
Profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Mikloš Biro izjavio je da bi povezivanje ili udruživanje građanskih inicijativa njih učinilo moćnima.
  • Ul.Dzona Lenona

    27.05.2018 14:47
    Kad sam u masi na Limanu video Ješića i Čomićku želudac mi se okrenuo.
  • fk

    27.05.2018 14:03
    jedina delotvorna stvar je ulica i motka .
    To barem Rumuni znaju.
  • Politicon

    27.05.2018 14:01
    Ne treba bezati od toga da su gradjanske inicijative stvar politike. Naravno da je sve to politika. Nasu politiku suprotstavljamo pogresnoj politici vlasti. Kamo srece da postoji jaka demokratska opozicija koja bi podrzala gradjanske akcije. Ali iz nekog razloga svi veruju da je samo organizovanoj grupi na vlasti dozvoljeno da se bavi politikom.
    Polis = grad. Politika = problemi gradova. Po definiciji su gradjanske inicijative stvar politike.
  • Petao

    27.05.2018 13:29
    Biljana Simonovic oslobodjena politickog delovanja ... clan G17 pa DSS ...
    Vazi Gari ...
    Ako nece Limanci prebacite sve urbane gradjevine tj.novac na Klisu/Futog/Vetrnik
  • koka

    27.05.2018 12:58
    Gradjanske inicijative nemaju za cilj politicko delovanje, u tome je sustina. Radi se o prisutnosti kolektivne svesti i reakcije na nedostatak razumevanja od strane birokratsko-drzavne masinerije. Zato su i prve reakcije lokalne vlasti na Limance bile tako neubedljive u pokusaju da pomere fokus od konkretnih zahteva i okarakterisu ih upravo kao politicko delovanje.
    Sve dok su zahtevi i razlozi za postojanje Limanske inicijative bez politickih ambicija i oslobodjeni uplitanja lokalnih politickih profitera, dotle je i cela inicijativa opravdana i ima potencijal zdrave i jake gradjanske akcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna